Pagini

miercuri, 2 august 2023

Mihai Cătrună: Expoziție eveniment la Viena

 

                            Un grafician român cucerește publicul vienez

La începutul lunii August, în spațiul expozițional atât de intim și de cochet, pus la dispoziție de LOGIN (Asociație Culturală de Sprijin și Promovare a Sănătății și Integrării Sociale, cu sediul în Viena,  Wiglgasse 19), la data de 02.08.2023 a fost vernisată expoziția bine cunoscutului artist bucureștean, Mihai Cătrună.

În prezența unui numeros public, au fost etalate în cadrul acestei expoziții de artă câteva zeci de lucrări reprezentative ale artistului, fiind reunite în urma unei atente selecții de către Gabriela Raucă, realizatoare de emisiuni de radio, scriitoare, poetă și animatoare culturală. Evenimentul a fost promovat în rândul membrilor coloniei române din Viena, fiind pus sub auspiciile RADIO PRO DIASPORA. Cei prezenți au admirat lucrările expuse și au pus întrebări curatorului expoziției, admirabila și amabila doamnă Gabriela Raucă, galeria fiind deschisă publicului vienez până la data de 30 august, a.c.



Gabriela Raucă


În suita de manifestări culturale ale lunii august, în această galerie de artă doamna Gabriela Raucă va fi din nou prezentă, de data aceasta în calitate de autoare, urmând a fi lansate recente sale cărți: Simfonia culorilor Rețete de suflet. Autoarea va oferi autografe cititorilor, pe noile sale cărți, evenimentul urmând a începe la orele 17.00, în data de 09.08.2023. Ca de fiecare dată, amfitrioana manifestării va delecta pe cei prezenți cu un variat și asortat bufet.

 

Afișul manifestărilor culturale organizate de Gabriela Raucă și Radio Pro Diaspora, la Viena, în prima decadă a lunii August a.c.

Dintre lucrările expuse, am selectat câteva splendide creații ale maestrului Mihai Cătrună:











Dan Toma Dulciu
Viena
02.08.2023












 

 


Niciun comentariu: